2018-10-08 19:35:45• hírek • Szatmár.ro

Nyerj kétszemélyes belépőt a Charley nénje október 12-i előadására

Pénteken, október 12-én 19 órai kezdettel újra műsorára tűzi a Harag György Társulat a Charley nénje című, nagy sikerű előadást. Erre most három páros belépőt sorsolunk ki a játék résztvevői között.

A sztori röviden: Charley és barátja, Jack beleszeretnek a szép Spittigue lányokba, Kittybe ás Annie-ba, akiket apjuk féltékenyen őriz. Ráadásul a fiatalembereket nem veti fel a pénz, ezért esélyük sincs a zord apa jóindulatát elnyerni. Charley nénjének, a dúsgazdag milliomosnak látogatása azonban reményt kelt a fiatalokban. Remek tervet eszelnek ki, ám mindent tönkre tenni látszik, hogy Donna Lucia, a néni nem érkezik meg. Ezen az apróságon hamar túlteszik magukat a fiatalemberek és ráveszik barátjukat, hogy játssza el a néni szerepét. Minden szépen halad addig, míg a valódi Donna Lucia meg nem érkezik.

 

Az előadás szereplői: Nagy Csongor Zsolt, Péter Attila Zsolt, Gaál Gyula, Rappert-Vencz Gábor, László Zita, Diószegi Attila, Bándi Johanna, Laczkó Tekla, Bogár Barbara és Nagy Orbán. Rendező: Bessenyei István.

 

A Harag György Társulat és a Szatmár.ro közös játékán most három kétszemélyes jegyetsorsolunk ki olvasóink között. Ha Te is szeretnél bekerülni a kalapba, nincs más dolgod, mint ennek a cikknek a Facebook-bejegyzését megosztani nyilvánosan a saját idővonaladon. Figyelem: a játékban csak azok vehetnek részt, akik a posztot valóban publikusan osztják meg, így arra kérünk, hogy fordíts különös figyelmet a megosztás beállításaira. A játék október 12-én reggel 10 óráig tart. A nyerteseket privát Facebook-üzenetben értesítjük.

 

A publikusan megosztandó Facebook bejegyzés erre a linkre kattintva található: CHARLEY NÉNJE ELŐADÁS FACEBOOK BEJEGYZÉSE
 

Ha nem neked kedvez Fortuna, akkor sem kell szomorkodnod, ugyanis a bemutató előadás bérletszünetes. Jegyeket hétköznaponként 10 és 17 óra között lehet váltani az Északi Színház Horea utcai jegyirodájában, vagy egy órával az előadás előtt a helyszínen.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: